Sancțiuni uriașe pentru Rusia. Rareș Bogdan a spus ce se pregătește

Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan
Sursă foto: Facebook Rareș Bogdan

Rareș Bogdan (PNL) a vorbit despre sancțiunile împotriva Rusiei.

Rareș Bogdan a explicat ce rezolvă sancțiunile la adresa Rusiei. „Practic, sunt o parte din pachetul de sancțiuni pregătite. Vor fi patru etape de sancțiuni la adresa Rusiei. Sancțiunile au fost discutate atât la nivelul Parlamentului European, la sesiunea de la Strasbourg de săptămâna trecută, cât și la nivelul Comisiei Europene, și al Consiliului și de asemenea, am văzut sancțiunile enunțate aseară de președintele Biden. Sunt sancțiuni care urmăresc, pe de o parte, să izoleze Rusia, din punct de vedere financiar-economic, și să pună presiune, pentru a opri acest tăvălug extrem de periculos”, a spus Rareș Bogdan.

„Este un joc la care este testată inclusiv funcționarea și reacția atât a NATO, cât și a UE, este un test pe care, dacă statele din UE, de asemenea NATO și SUA îl trec cu brio, vom fi mult mai puternici. Se așteaptă ca sancțiunile să meargă până la scoaterea din sistemul bancar internațional a tuturor tranzacțiilor venite dinspre Federația Rusă, de asemenea, blocarea conturilor nu doar a unor oligarhi, inclusiv din Belarus, ci a tuturor proprietăților și conturilor cetățenilor ruși în afara Rusiei”, a spus, la RFI, Rareș Bogdan, notează Mediafax.

EXCLUSIV DCNews - Hartmann: Doamne ferește să plece Zelenski printr-o lovitură de stat. M-a uluit declarația lui

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a fost invitat la DC News, la emisiunea Geostrategica, unde a vorbit despre riscul la care e supusă Ucraina în contextul agresiunii ruse din partea de est.

„Astăzi, ruperea oficială a teritoriului Ucrainei pune o problemă asupra administrației, pentru că poporul ucrainean spune: Ne-ai promis că salvezi Ucraina! Uite că n-ai salvat-o. Doamne ferește să plece Zelenski printr-o lovitură de stat sau să piardă alegerile peste 2 ani și să vină un naționalist de tip extremist la putere în Ucraina, pentru că atunci vom avea o problemă fundamentală de ce se întâmplă în subsolurile puterii ucrainene.

Până acum am vorbit de ce se întâmplă la suprafață, tancuri, tunuri, soldați, dar dacă cineva va decide, din elita Ucrainei, având banii respectivi, economia țării fiind oligarhică, nu deschisă și liberală ca în România, să subvenționeze un astfel de efect asimetric de tip nuclear, se schimbă datele jocului.” Continuarea declarațiilor, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel