Samuel Eto'o ar putea câştiga un salariu fabulos. Vezi ce ofertă are

Samuel Eto’o
Samuel Eto’o

Samuel Etoo este cel mai bine plătit fotbalist din lume, Anji Mahacikala dîndu-i anual nu mai puţin de 20,5 milioane de euro. Atacantul camerunez şi-ar putea consolida poziţia de lider în topul salariilor dacă se va concretiza trecerea sa la Los Angeles Galaxy.

Foarte aproape de despărţirea de David Beckham, mijlocaşul englez fiind la un pas să semneze cu PSG, clubul din SUA caută să-l înlocuiască rapid cu alt star mondial, de calitate şi cu notorietate, iar ex-interistul este plasat primul pe listă. Pentru a-l convinge să părăsăsească Rusia, americanii i-au pregătit un salariu fantastic: 22 de milioane de euro pe sezon. Ca Anji să nu pună piedici, grupării din Daghestan i se va propune o sumă de transfer considerabilă. Aceasta s-ar ridica 35 de milioane de euro, dar sînt surse care susţin că cifra ar urca pînă la 45 de milioane, informează Gsp.

LA Galaxy are concurenţă. Pe Etoo a pus ochii şi Red Bull New York, dornică să aibă alternativă la Thierry Henry: cum în SUA e pauză competiţională, francezul a semnat pe două luni cu Arsenal, dar există temerea că el va alege să continue în tricoul londonezilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel