Rusia - Ucraina. Pentru oamenii care se tem că începe războiul, trebuie să vedeți imaginile astea / video

Rusia - Ucraina
Rusia - Ucraina

Multă lume se teme că începe războiul Rusia - Ucraina, dar dincolo de analizele analiștilor militari care se pricep la acest subiect, imaginile de mai jos arată că mai este totuși ceva timp până începe vreun conflict.

În timp ce românii se dau de ceasul morții că începe războiul, iar un deputat AUR cere măsuri „urgente” pentru pregătirea de război cu Rusia: poduri cu explozibil, şanţuri de 4 metri, armată obligatorie, Jador cântă în Ucraina.

Jador a fost invitat să cânte în Ucraina în acest weekend, lucru care între timp s-a petrecut.

„Mi-e foarte frică, serios vorbesc. Fără caterincă. Trebuie să cânt în Ucraina. Am înțeles că în Ucraina s-ar putea să fie război. Dacă nu mai vin acasă, fraților, înseamnă că m-a prins războiul”, a spus Jador înainte de cântare.

Dacă în Ucraina, oamenilor le „arde” de cântări cu Jador, românii își fac griji degeaba. Priviți imaginile:

VEZI ȘI: Ciprian Ciubuc, deputat AUR, a cerut ca podurile de la intrarea în România să fie "dotate cu explozibil de distrugere"

Ciprian Ciubuc, deputat în Parlamentul României din partea AUR, a cerut ca podurile de la graniţa estică a României să fie "dotate cu explozibil de distrugere".

Deputatul Ciubuc a făcut o listă cu măsuri militare şi sociale ce ar trebui puse în practică de liderii României şi cei ai NATO, în contextul conflictului dintre Ucraina şi Rusia.

"Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni în contextul disensiunilor NATO-Rusia:

Măsuri militare urgente:

- Armata obligatorie pentru absolut toți bărbații de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toți bărbații cu studii superioare, și 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbați pregătiți să-și apere țara, casa și familia!)

- Convocarea, mobilizarea și antrenarea tuturor rezerviștilor apți.

- Șanțuri de 4 metri adâncime și 8 metri lățime dea lungul frontierei flancului estic.

- Toate drumurile naționale și internaționale de intrare în țară dinspre granița de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere.

Măsuri sociale urgente:

- Tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an!

- Dotarea armatei române, cu armament nou nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-a plătit la sf. 2022 pe 33 de avioane vechi de 40 de ani.

- Tăierea subvențiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an.

- Reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputați! 466 sunt prea mulți, 166 parlamentari în plus - 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru", a scris deputatul Ciubuc în postarea de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel