Ruben Loftus-Cheek (Chelsea), ratează finala Europa League

Internaţionalul englez Ruben Loftus-Cheek, mijlocaşul echipei Chelsea, va rata finala Europa League la fotbal din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cursul unui meci amical disputat de londonezi în Statele Unite, informează BBC.

În vârstă de 23 ani, Loftus-Cheek a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în cursul partidei cu formaţia americană New England Revoluton, care a avut loc miercuri la Boston, destinată strângerii de fonduri pentru susţinerea campaniei clubului împotriva antisemitismului şi rasismului.

Fotbalistul a fost consultat joi de un specialist care a decis să-l supună unei intervenţii chirurgicale, astfel că Loftus-Cheek nu va putea evolua în final Europa League programată pe 29 mai, la Baku, în care Chelsea o va înfrunta pe rivala sa londoneză Arsenal.

Ruben Loftus-Cheek nu va participa nici la turneul final al Ligii Naţiunilor, cu reprezentativa Angliei, care va avea loc în luna iunie, fiind lăsat în afara lotului comunicat joi de selecţionerul Gareth Southgate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel