Românii nu se ridică din pat pentru 6.000 de euro/lună. Vezi câți au aplicat pentru un job la Laserul din Măgurele

Căloiu Oana / 21 feb 2013 / 18:50 Salveaza PDF Comentarii
eli-np
Descriere foto: eli-np

Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară - "Horia Hulubei" (IFIN-HH)a demarat angajările pentru proiectul celui mai puternic laser din lume, The Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP) de la

Proiectul ELI-NP va scoate 250 de posturi la concurs până în 2018. Pe site-ul dedicat proiectului, IFIN-HH a anunțat că are nevoie de Ingineri, Cercetători Seniori, Cercetători Juniori și Tehnicieni. Deși grila de salarizare anunță salarii de 6.000 de euro pentru un Cercetător Senior, doar 15 CV-uri au fost trimise pe adresa de concurs.

Responsabilul Proiectului European ELI-NP, Ovidiu Teșileanu, a declarat pentru De Ce News că IFIN-HH nu are o limită de număr de candidaturi și data până la care se pot depune aplicațiile. După ce se va strânge un anumit număr de aplicații, o Comisie de Selecție se va întruni pentru a le supune unei evaluări.

"Evaluarea se va face inițial, pe bază de CV și listă de publicații. Se vor face niște punctaje, pe baza unor criterii naționale, unor criterii ale IFIN-ului ce trebuie îndeplinite. Apoi, Comisia de Selecție îi va chema la interviu pe primii clasați. După aceea, se face un clasament", a declarat Ovidiu Teșileanu pentru De Ce News.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26