Urmărește emisiunea live


Românii nu se ridică din pat pentru 6.000 de euro/lună. Vezi câți au aplicat pentru un job la Laserul din Măgurele

eli-np
eli-np

Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară - "Horia Hulubei" (IFIN-HH)a demarat angajările pentru proiectul celui mai puternic laser din lume, The Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP) de la

Proiectul ELI-NP va scoate 250 de posturi la concurs până în 2018. Pe site-ul dedicat proiectului, IFIN-HH a anunțat că are nevoie de Ingineri, Cercetători Seniori, Cercetători Juniori și Tehnicieni. Deși grila de salarizare anunță salarii de 6.000 de euro pentru un Cercetător Senior, doar 15 CV-uri au fost trimise pe adresa de concurs.

Responsabilul Proiectului European ELI-NP, Ovidiu Teșileanu, a declarat pentru De Ce News că IFIN-HH nu are o limită de număr de candidaturi și data până la care se pot depune aplicațiile. După ce se va strânge un anumit număr de aplicații, o Comisie de Selecție se va întruni pentru a le supune unei evaluări.

"Evaluarea se va face inițial, pe bază de CV și listă de publicații. Se vor face niște punctaje, pe baza unor criterii naționale, unor criterii ale IFIN-ului ce trebuie îndeplinite. Apoi, Comisia de Selecție îi va chema la interviu pe primii clasați. După aceea, se face un clasament", a declarat Ovidiu Teșileanu pentru De Ce News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel