Românii, exploatați la abatoarele din Germania. Presa germană: Cum să li se zică oamenilor să accepte moartea altora?

Mai multe abatoare din Germania au un număr mare de cazuri de îmbolnăvire COVID-19 şi presa germană relatează pe larg despre condiţiile inumane pe care angajatorii le oferă muncitorilor din Europa din Est. Printre ei şi români.

Presa germană spune că ceea ce se întâmplă acolo necesită intervenţia în forţă a autorităţilor germane. Articolul în care se vorbește despre această situație poartă titlul: "Marea porcărie la Tonnies".

"Conducerea celui mare concern german de prelucrare a cărnii continuă să nege orice responsabilitate pentru noul focar de coronavirus. Era de aşteptat să se ajungă la o astfel de catastrofă. Cum să li se zică oamenilor care nu au probleme să accepte moartea altora ca să se chivernisească? Lipsiţi de scrupule, nemiloşi, lacomi, mizantropi. Toate aceste desemnări li s-ar potrivi la rigoare managerilor fabricii de carne din Tonnies, căci de luni de zile conducerea ştie bine cât de periculos este coronavirusul şi cât de rapid se răspândeşte în această branşă", scrie publicația dw.com, citată de Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel