Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti

Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti

Românii au talent, 18 mai: Următorii zece eroi talentați au pășit cu mari emoții pe cea mai spectaculoasă scenă.

Românii au talent, update 10: Bianca Badea este prima finalistă. Pe următoarele locuri s-au clasat Corul de copii Unison și Duo Romance. Juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre aceștia va merge mai departe. Alegerea a fost Duo Romance.

Românii au talent, update 9: Acrobație la înălțime, grație și multă pasiune. Duo Românce formează un cuplu extrem de talentat și curajos, momentul lor ridicând în picioare spectatorii și jurații.

Românii au talent, update 8: A făcut turul Europei, iar acum a încântat cu talentul lui. Rareș Florescu a luat cu asalat scena Românii au talent și a dat dovadă de multă energie și voie bună.

Românii au talent, update 7: Venit din Anglia, ADNeu a transmis multă energie și emoție prin versurile și muzica lui, vineri seară.


Românii au talent, update 6: "E foarte mult adevăr în tot ceea ce faceți. Așa cum ați cântat voi... încă îmi caut primele cuvinte", a spus Andi Moisescu după momentul celor de la 7 Klase. Andra consideră că piața muzicală are nevoie de o astfel de trupă. 

Românii au talent, update 5: Florin Călinescu a fost fascinat de Natalia Duminică, care de la doi ani și jumătate și-a urmat pasiunea pentru dans. A avut un moment impecabil de bellydance, toți cei patru jurați fiind impresionați. "M-ai lăsat fără cuvinte. Ești minunată. Îmi doresc din suflet să te revăd", a spus Andra. 

Românii au talent, update 4: Ștefan Glăvănescu, în vârstă de 16 ani, l-a impresionat pe Andi Moisescu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. "Am avut sentimentul că sunt în fața unei scene lirice. Îți poți găsi locul pe orice scenă lirică în lumea asta", i-a spus Andi Moisescu.

Românii au talent, update 3: A urma Bianca Ceaușescu, care, în pași de flamenco, a adus ritmurile spaniole pe scena "Românii au talent". "Bravo!", i-a spus Mihaela Rădulescu. "Îmi place mult flamenco. Faptul că ai pus un pic de românesc mi s-a părut cireașa de pe tort. La fix!", i-a spus și Andra. "Dacă la preselecții ai fost o poveste, în seara aceasta ai fost o poezie", i-a zis Andi Moisescu.

Românii au talent, update 2: Pe scenă a urcat Corul de copii Unison72 de voci minunate. Corul de copii Unison a dat dovadă de un moment excepțional pe marea scenă a talentelor. "Sunt minunați", a spus Florin Călinescu.

Românii au talent, update 1: A început emisiunea. Pavel Sfera i-a încântat pe jurați cu un moment muzical.

Românii au talent, 18 mai: Surprizele se vor țin lanț în cea de-a patra gală live a show-ului difuzat pe PRO Tv. Corul de copii Unison, Natalia Duminică, 7 Klase, Ștefan Glăvănescu, Duo Romance, ADNEU, Bianca Ceaușescu, Rareș Florescu, Pavel Sfera și Bianca Badea sunt cei 10 semifinaliști care vor urca pe scenă vineri.

Aceștia vor face totul pentru a cuceri publicul cu reprezentațiile pe care le-au pregătit pentru cea de-a patra gală live. Spectacolul va fi completat de două momente speciale, aduse la "Românii au talent" de trupa VUNK și de Alex Magala.

Românii au talent, 18 mai: Vinerea trecută, după o seară extraordinară, plină de supans, emoție și adrenalină, doi concurenți au trecut mai departe în Marea Finală a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care și-au putut vota concurenții favoriți atât prin SMS, cât și online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe. Juriul a avut, de asemenea, rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Emil Rengle. Primele finaliste ale serii au fost Amelia Uzun și Ana Cernicova, conform voturilor publicului. Pe locurile 2 și 3 în preferințele publicului, s-au aflat Emil Rengle și Laura Bisog și Grigore Luca. După îndelungi deliberări, jurații și-au împărțit voturile între concurenții aflați pe locurile 2 și 3. În această situație, Pavel Bartoș a deschis votul cu preferințele publicului, iar cel de-al doilea finalist al celei de-a doua gale LIVE din Sezonul 8 "Românii au talent" este Emil Rengle.


Românii au talent, 18 mai. Cum se votează: Votează online sau prin SMS la 1264*, în timpul edițiilor Live, și susține-ți eroii în MAREA GALĂ A TALENTULUI.

Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook de pe romaniiautalent.protv.ro.

Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

*Limita de vot este de 10 SMS/concurent.

Tariful este de 0.48 Euro (TVA inclus), numărul este valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Vezi și: ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - VOT FINAL Semifinalişti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel