ROMÂNII AU TALENT. Reacții după gală: Nimeni nu știe

Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti
Românii au talent, 18 mai. Vot final - semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT. După o nouă gală, difuzată vineri seară, internauții și-au exprimat părerile în mediul online.

ROMÂNII AU TALENT. Vineri, spectacolul LIVE a adus alte momente emoționante și pline de talent. A treia semifinală "Românii au talent" are alți doi finaliști. După o seară extraordinară, plină de supans, emoție și adrenalină, doi concurenți au trecut mai departe în Marea Finală a sezonului 8.

ROMÂNII AU TALENT. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care și-au putut vota concurenții favoriți atât prin SMS, cât și online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe. Juriul a avut de asemenea rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Emil Rengle.

ROMÂNII AU TALENT. Primele finaliste ale serii au fost Amelia Uzun și Ana Cernicova, conform voturilor publicului. Pe locurile 2 și 3 în preferințele publicului, s-au aflat Emil Rengle și Laura Bisog și Grigore Luca.

VEZI ȘI ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - VOT FINAL Semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT. După îndelungi deliberări, jurații și-au împărțit voturile între concurenții aflați pe locurile 2 și 3. În această situație, Pavel Bartoș a deschis votul cu preferințele publicului, iar cel de-al doilea finalist al celei de-a doua gale LIVE din Sezonul 8 "Românii au talent" este Emil Rengle.

ROMÂNII AU TALENT. Ca de fiecare dată, internauții și-au exprimat părerea în mediu online. Iată câteva dintre mesajele publicate de către aceștia:

Eu nu împărtășesc DELOC alegerea pe care au făcut-o românii pentru această semi-finală - dar sunt obligată să o respect.

Până la urmă este un show de televiziune, deci contează să faci spectacol şi Rengle a făcut spectacol, că ne convine personalitatea lui sau nu, este indiferent! Eu îl respect pentru că are curajul să se arate, să rupă gândirea conservatoare care există la noi în țară!

Ce încuiati sunt unii pe aici:))), felicitări tuturor pentru absolut toate prestațiile, și felicitări lui Emil pentru curaj, nimeni nu știe de fapt câtă muncă este în spatele unui asemenea act.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel