ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - VOT FINAL Semifinalişti

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI
ROMÂNII AU TALENT 11 MAI

ROMANII AU TALENT 11 mai -  VOT FINAL Semifinalişti. Doi concurenţi, aleşi pentru Marea FINALĂ de pe 1 Iunie.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Dintre cei 10 de astăzi sunt aleşi doar doi pentru marea finală.

Aceştia sunt:

1. Amelia Uzun şi Ana Cernicova - votate de public

2. Emil Rengle - votat de JURIU

(în curs de actualizare)

Premiul de originalitate: Emil Rengle

STOP VOT!

UPDATE Au fost şi ultimii concurenţi şi se dă semnalul START VOT! şi puteţi vota preferaţii:


ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Amelia Uzun şi Ana Cernicova, mamă şi fiică, au făcut-o pe Andra să se ridice în picioare, cu lacrimi în ochi: "A fost demn de finală. E momentul meu preferat din această seară! Îmi doresc aşa ceva şi pentru fiica mea, peste câţiva ani a spus Andra!".

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Emil Rengle, a intrat pe scenă plin de emoţii, dar cu un mesaj pentru cei tineri. "Eşti o in spiraţie pentru toţi dansatorii din România" a spus Andra, iar Mihaela Rădulescu l-a comparat cu "un stindard pentru cei care-şi caută vocaţia. Ca dansator eşti impecabil", a spus ea.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Cu o excepţională prestaţie la pian, Mihaela Duma a reuşit să capteze atenţia tuturor din sală, care chiar au acompaniat-o ţinând ritmul cu aplauze. "Eşti excepţională", atât a putut să mai spună Florin Călinescu, aprobat imediat de Andra.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Exotica trupă de dansatori Vadiacao Capoeira Cluj a adus, din nou, magia artelor marţiale braziliene pe scenă. "Nu pot să jurizez în condiţiile astea. Mai vreau o dată!" a spus zâmbind Mihaela.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Frumoasa Beatrice Andoni, cea care şi-a părăsit jobul din Anglia pentru a se dedica muzicii i-a emoţionat pe cei doi coprezentatori în special, dar şi pe Andi Moisescu care şi-a pierdut cuvintele. "Cu asemenea picioare cu adevărat fantastice ai ocazia să ajungi unde vrei tu", a fost remarca Mihaelei Rădulescu. "Tu ar trebui să fii prim-ministrul României", a spus Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Mariana Preda, talentata naistă de 23 de ani, şi care a fost eleva lui Georghe Zamfir l-a făcut pe Florin Călinescu să spună că naiul ei a făcut mai mult decât muzică. "Mi-ar placea să mă întrupez într-un nai şi o domnişoară aşa talentată ca tine să cânte la el", a mai spus Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Cei de Street Workout Romania au dat o lecţie de gimnastică telespectatorilor şi juriului. "Băieţi, aţi fost ca inflaţia: v-aţi depăşit pe voi înşivă. La fiecare dintre voi am vazut ceva bun pus deoparte!" a spus Andi Moisescu. 'Singura chestie pe care aş schimba-o ar fi pijamalele pe care le purtaţi" a spus Andra.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Nicolai Curnic şi Sonia Orta Rosa au dansat excepţional ceea ce i-a făcut pe membrii juriului să aibă numai cuvinte de laudă şi pline de înţelesuri generate de tema dansului celor doi, care formează o pereche şi în afara scenei.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Rappa'AGA a făcut show, la rândul său, în stilul rap, iar Mihaela Rădulescu a remarcat calitatea versurilor sale Va trebui să spui pe româneşte ce simţi. "E vestea ce-a mai bună veste despre emisiunea asta" i-a transmis ea. "Trebuie să recunosc că se poate şi aşa. Voi toţi faceţi eforturi să cântaţi fără beep-uri şi fără cenzură" a fost remarca lui Florin Călinescu.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Primii urcaţi pe scenă au fost Laura Bişoc şi Grigore Luca au cântat piese de-ale lui Dan Spătaru şi Mirabela Dauer, reuşind să ridice în picioare publicul. "Este exact ceea ce aştept eu de la acest show" a spus Florin Călinescu, la sfărşit.

***

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Surprizele se țin lanț în cea de-a treia gala live a show-ului de la PRO Tv. Andra și Fang Shuang urcă pe scenă în această vineri pentru două momente speciale.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - Andra își arată din nou respectul față de valorile autentice românești. Vineri seară, artista va părăsi masă juriului și va urca pe scenă pentru un moment special care, spune ea, ne va emoționa pe toți.

ROMÂNII AU TALENT 11 MAI - "Am decis să marchez în felul meu personal acest an special pentru români. Muzică populară mi-a marcat copilăria și m-a făcut să visez să fiu artista. Așa că voi sărbători pe scenă Sălii Palatului, cu piese de folclor care unesc toate generațiile și toți românii, indiferent cine sunt, unde s-au născut și unde trăiesc acum. În cea de-a treia Gala Live Românii au Talent voi interpreta o piesă care sper să va facă pielea de găînă, cum îmi place mie să spun, adică să va emoționeze și să va aducă aminte de ce suntem norocoși să fim din acest neam”, a declarat Andra.

Și fostul concurent Românii au talent, Fang Shuang, care a impresionat juriul în sezonul șapte, interpretând melodia veșnic tânără Copacul, a lui Aurelian Andreescu, va fi invitat special la ROMÂNII AU TALENT vineri 11 MAI.

Cum se votează

Votează online sau prin SMS la 1264*, în timpul edițiilor Live, și susține-ți eroii în MAREA GALĂ A TALENTULUI.

Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook de pe romaniiautalent.protv.ro.

Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

*Limita de vot este de 10 SMS/concurent.

Tariful este de 0.48 Euro (TVA inclus), numărul este valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel