Andi Moisescu, referire la Mazăre și Udrea la "Românii au talent"

Rodica Mitu / 18 mai 2018 / 22:30 Salveaza PDF Comentarii
Câștigător Românii au talent 2018. Cine a câștigat finala sezonului 8
Câștigător Românii au talent 2018. Cine a câștigat finala sezonului 8

Andi Moisescu a spus, la Românii au talent, că vrea să prindă ziua "în care oamenii normali vor avea toate motivele să se întoarcă acasă".

Românii au talent, 18 mai: Venit din Anglia, ADNeu a cucerit publicul românesc. A transmis multă energie și emoție prin versurile și muzica lui, vineri seară, la Românii au talent. Momentul lui a stârnit reacții din partea juraților.

Românii au talent, 18 mai: "Noi trăim vremuri complicate acum, e adevărat. Uite, au început să ne plece valorile, domnul Mazăre, doamna Udrea au cerut chiar azil în alte țări. Eu îmi doresc din suflet să prind în viața asta ziua în care oamenii normali vor avea toate motivele să se întoarcă acasă și să ne bucurăm împreună de țara noastră", a spus Andi Moisescu.

Românii au talent, 18 mai: "Ai pus atâta patimă și adevăr. Un moment de adevăr pe muzică, probabil asta îți dorești să faci. Îți dorim și noi să mergi pe drumul ăsta și să fii apreciat oriunde te duci", a zis și Mihaela Rădulescu.

Românii au talent, 18 mai: Vinerea trecută, după o seară extraordinară, plină de supans, emoție și adrenalină, doi concurenți au trecut mai departe în Marea Finală a sezonului 8. Primul finalist a fost desemnat de telespectatori, care și-au putut vota concurenții favoriți atât prin SMS, cât și online, iar juriului i-a revenit dificila misiune de a alege care dintre concurenții clasați pe locurile 2 și 3 va merge mai departe. Juriul a avut, de asemenea, rolul de a propune un concurent pentru Premiul de Originalitate, iar alegerea celor patru a fost Emil Rengle. Primele finaliste ale serii au fost Amelia Uzun și Ana Cernicova, conform voturilor publicului. Pe locurile 2 și 3 în preferințele publicului, s-au aflat Emil Rengle și Laura Bisog și Grigore Luca. După îndelungi deliberări, jurații și-au împărțit voturile între concurenții aflați pe locurile 2 și 3. În această situație, Pavel Bartoș a deschis votul cu preferințele publicului, iar cel de-al doilea finalist al celei de-a doua gale LIVE din Sezonul 8 "Românii au talent" este Emil Rengle.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23