EXCLUSIV  România, cel mai bun exportator din lume. Sorin Minea: ''Ăsta e nebun?''

Steagul României
Steagul României

România este cel mai bun exportator din lume la coriandru. Nu o spunem noi, românii, ci India și Sri Lanka. Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Jungla Urbană”, de la DCNews, surpriza de care a avut parte în timpul unei vacanțe în Sri Lanka. 

România, cel mai bun exportator din lume. În timpul unei vizite în Sri Lanka, Sorin Minea, CEO al grupului de firme Angst, a aflat că România este cel mai bun exportator din lume la coriandru.

Am adus bucătarii din Nepal și i-am rugat la început să îmi facă niște mâncare nepalezană, câteva feluri de mâncare, ce știu ei să facă. Au început să gătească, avea un gust straniu și i-am întrebat ce pun în ea. Mi-au spus: coriandru. Îi întreb: de ce? Și mi-au răspuns că ei mănâncă absolut orice cu coriandru. 

Am avut o surpriză. Ducându-mă în Sri Lanka, într-un mic concediu, am fost întrebat de băiatul care servea la masă ce sunt și am spus român. El mi-a zis: Da, coriandru. Eu zic: Ăsta e nebun, ce are cu mine? Și-l întreb: De ce coriandru? Și-mi zice: Cel mai bun coriandru din lume e de la voi și sunteți cei mai mari exportatori de coriandru. Habar nu am avut până în clipa aia că România trimite cel mai bun coriandru în India și Sri Lanka., a povestit Sorin Minea în cadrul emisiunii Jungla Urbană, de la DCNews.

Poți urmări răspunsul AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel