Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Robert Negoiță: Cineva să înceapă să plătească pentru ce a făcut. Sforile duc către Băsescu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, s-a aflat astăzi într-un interviu în exclusivitate la DCNews. 

”Eu îmi doresc să îmi cresc copiii într-o țară normală. Eu încerc să contribui la această normalizare a țării. Vreau ca cineva să înceapă să plătească în țara asta pentru ce a făcut. Nu pentru că am eu ceva cu cineva. Nu din răzbunare, ci din ideea de a însănătoși societatea. Este nevoie ca un procuror sau o echipă de procurori să se apuce să sape pe treaba asta. Pentru că sunt foarte multe persoane care vin la mine și îmi spun la ureche și sunt foarte speriați că domnu primar știți cu cine aveți de-a face?

Sforile duc către Traian Băsescu

După ce am vrut să fac plângerea penală la Parchet, am fost atacat direct cu avalanșe din partea unui partid al cărui președinte este fostul președinte al României. Îmi imaginez că în zonă pe acolo e puțină panică, e puțin stres. Dar atâta timp cât sforile duc către președinte, care a construit un întreg sistem, benefic pe o parte... Eu încerc să fiu un om corect, s-au întâmplat și lucruri bune. Să nu înțeleagă cineva că eu am ceva împotriva justiției... Eu îmi amintesc ce se întâmpla acum 10-15 ani în România în care se fura ca în codru și nimănui nu îi era teamă de nimic. Și când procurorii erau schimbați de la partid. Era o enormă anormalitate care s-a rezolvat oarecum în perioada lui Băsescu. Trebuie să păstrăm ce s-a făcut bun, iar abuzurile care s-au făcut sau ce s-a greșit să îndreptăm și să mergem mai departe”, a precizat Robert Negoiță în direct la DCNews

Robert Negoiță devenit Primarul Sectorului 3 Bucureşti în urma alegerilor locale din 10 iunie 2012. În data de 5 iunie 2016 a câștigat al doilea mandat de Primar al Sectorului 3.

Vezi interviul integral aici: Robert Negoiță, interviu la DC News / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel