Robert Boroianu și Iustin Roman îi vor locul lui Radu Mazăre la Primăria Constanța

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Radu Mazăre a declarat, după ce și-a dat demisia din toate funcțiile din PSD, că se gândește să renunțe la funcția de primar. Veste a fost bine primită de liderii locali din PNL. 

La sfârșitul săptămânii trecute, doi lideri ai PNL Constanța și-au exprimat intenția de a candidat la alegerile locale din Constanța.  Robert Boroianu, co-preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, şi consilierul local Iustin Fabian Roman, membru al CEX-ului PNL, şi-au anunţat intenţia de a candida la Primăria municipiului Constanţa, scrie ziuadeconstanta.ro

Sunt două candidaturi în interiorul PNL Constanța. Urmează să fie ales candidatul oficial al partidului la fotoliul ocupat de social-democratul Radu Mazăre.

În ceea ce îl priveşte pe Robert Boroianu, acesta şi-a anunţat intenţia de a intra în competiţia internă pentru Primăria Constanţa joi după-amiază, în contextul unei şedinţe a vechiului PNL. O zi mai târziu, Robert Boroianu a scris despre această intenţie şi pe pagina sa de Facebook: "Sunt pregătit să particip la o competiţie internă în cadrul partidului şi sper să îndeplinesc condiţiile stabilite de partid pentru a fi candidatul PNL în cursa pentru Primăria Constanţa. Sunt hotărât să devin primul primar penelist de după 1989 al oraşului Constanţa şi pentru asta am nevoie de încrederea şi susţinerea dumneavoastră". 

Duminică dimineață, Iustin Roman şi-a anunţat, şi el, dorinţa de a intra în cursa internă a partidului cu privire la desemnarea candidatului la Primăria Constanța. 

VEZI AICI: Iustin Roman, în cursa PNL pentru Primăria Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel