Rezultate alegeri Moldova. Victor Ponta: Trebuia să ne implicăm, nu să ne jeluim acum

Victor Ponta s-a săturat de acuzațiile potrivit cărora acesta ar fi ''ProRusia'' și a reacționat pe Facebook. Fostul premier al României consideră că trebuia să ne implicăm pentru a nu ieși Dodon Președinte, și nu să ne jeluim acum.

Realități nu PROPAGANDĂ :

1. În 2012-2014 Guvernul României a investit în Republica Moldova eforturi și bani pentru : gazoduct, microbuze școlare, construcția de grădiniț, extinderea SMURD, reabilitarea unor obiective culturale simbolice, burse pentru studenți, informatizarea Parlamentului, maternitatea din Chișinău șamd ; și am arătat că veștile bune din economia României vor aduce dezvoltare și peste Prut / rezultatul politic a fost ca la alegerile parlamentare din Noiembrie 2014 partidele proEuropene l-au bătut pe Igor Dodon și au format Guvernul!

2. În 2015-2016 Președintele Iohannis nu a efectuat NICIO VIZITĂ OFICIALĂ la Chișinău (ba chiar a promis că "nu se va amesteca în alegerile din Moldova") / Guvernul Tehnocrat a blocat toate proiectele / Propaganda din România s-a "exportat" peste Prut doar cu temele de manipulare de la noi făcând din Maia Sandu doar o copie moldovenească a Monicăi Macovei - rezultatul este ca ne-am trezit Președinte cu Igor Dodon care se declara pe față antiRomânia și proRusia!!! Un "lucru bine făcut" marca Iohannis!

Și acum ne plângem că suntem încercuiți - dar nu spunem o vorbă despre politica regională catastrofală pe care o facem la București!

Ps - eu nu mai am niciun chef să tot răspund la acuzațiile idioate că sunt "ProRusia" sau că îmi beau cafeaua în fiecare dimineață cu Putin????/ cei care încă mai cred aceaste manipulări ori au creierul complet spălat de Propagandă ori pur și simplu își caută justificări pentru propriile frustrări/ eu sunt doar "ProRomania" și am căutat în toate funcțiile publice în care am fost să urmăresc binele și interesul României și al poporului român/ îi admir pe cei care se luptă pentru țara lor și îi detest din tot sufletul pe acei români care pretind că sunt mai "catolici decât Papa" (adică mai americani decât americanii, mai germani decât germanii sau mai europeni decât europenii) lovind mereu în propria țară și propriul popor! Acum e clar dragi sorosisti și macoviști?!?

Și da- trebuia să ne implicăm în Moldova să nu iasă Dodon Președinte - nu să ne jeluim acum!, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel