Monstrul din Vaslui care a ÎNGROZIT Europa, la judecată

Cazul uciderii de către un român a unei tinere de 27 de ani care facea jogging în Endingen, Germania, va fi judecat miercuri in instanta germana din Freiburg.

Cazul penal pare a avea dimensiuni internationale, fiind intens mediatizat. Acuzatul ar fi ucis si in Austria, iar asupra lui planeaza suspiciuni ca ar fi fost implicat si in omoruri mai vechi, care au avut loc in România.

Catalin Ciolpan (40 de ani), un şofer de camion originar din Husi, judetul Vaslui, a fost arestat in luna iunie de autoritatile germane, fiind acuzat ca a violat şi ucis doua femei: o tanara de nationalitate germana şi o studenta din Franta aflata la studii în Austria. Uciderea tinerei din Endingen, de langa Freiburg, a revoltat o intreaga regiune. Intr-o duminica dupa-amiaza, tanara a fost victima unui criminal care a urmarit-o, apoi a violat-o si a ucis-o.

Miercuri, 22 noiembrie, la curtea districtuală din Freiburg incepe procesul. Paratul este suspectat si că a ucis în 2014 o studenta, in localitatea Kufstein din Austria. Acuzatia care i se aduce romanului este de crima deosebit de brutala. Anchetatorii au precizat ca trupul Carolinei G. a fost gasit intr-o mica zonă impadurita din podgoriile aflate intre Endingen si Bahlingen si ca oferea "o imagine de groaza”.

[citeste si]

Uciderea tinerei din Endingen, de langa Freiburg, a revoltat o intreaga regiune. Intr-o duminica dupa-amiaza, tanara a fost victima unui criminal care a urmarit-o, apoi a violat-o si a ucis-o.

Pe facebook, criminalul poza în tatăl perfect, postând mai mereu poze cu soția și copiii. Ironia sorții, acum câțiva ani când era suspect că ar fi înjunghiar o prostituată, justiția română l-a considerat nevinovat, eliberându-l după 24 de ore de arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel