Revocare Kovesi. Iohannis-Pintea, discuție la Cotroceni după decizia CCR

Iohannis, declarație de presă în plin scandal cu plângerea penală-Rezumat
Iohannis, declarație de presă în plin scandal cu plângerea penală-Rezumat

După ce judecătorii CCR i-au cerut lui Klaus Iohannis să o revoce pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA, Președintele României a purtat o discuție, astăzi, cu Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, la Cotroceni.

Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut joi, la Palatul Cotroceni, un discurs în cadrul seminarului „Abordarea celui de-al treilea obiectiv de dezvoltare durabilă: asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării pentru toți la toate vârstele - dialog asupra politicilor“. După terminarea seminarului, Iohannis a vorbit cu Ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Se terminaseră luările de cuvânt ale domnului președinte și a doamnei Iacob. Doamna Iacob a spus că apreciază foarte mult eforturile României în ceea ce privește controlul bolilor transmisibile, legat și de faptul că domnul profesor a fost ales în executivul Organizației Mondiale a Sănătății. Am purtat o discuție de curtoazie și cam atât. Ne-a urat succes având în vedere că noi avem o colaborare foarte bună cu Organizația Mondială a Sănătății., a declarat Sorina Pintea la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel