Replici acide. Banciu, către Băsescu: Asta înseamnă că nu ați înțeles nimic

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu și Radu Banciu au avut un schimb acid de replici, la emisiunea prezentată de Silviu Mănăstire de la B1 TV, după aflarea rezultatelor exit-poll de la alegerile europarlamentare 2019.

Discuția s-a aprins atunci când Traian Băsescu i-a adresat o replică lui Radu Banciu, cu privire la ce s-a întamplat în timpul mandatelor pe care le-au avut numeroși oameni politici, cu privire la situația economică a țării.

Traian Băsescu: Dl. Banciu, eu zic să fiți atent! Nu cred că putem să fim puși la pachet toți politicienii pentru că unii au avut ghinionul unei crize economice mai grea decat cea din 1929. Nu v-aș dori...vă rog să mă lăsați să vorbesc. Nu v-aș dori ca de la un job de la care vorbești inteligent, ceea ce nu îi puțin lucru, dar de la un asemenea job, până la a lua pe spate o țară întreagă în criză nu prea poți dormi noaptea. Din emisiuni în care vorbeși o oră..cred că se poate dormi noaptea.

Radu Banciu: Dl. Băsescu, dvs. după ce traversați oceanul cu nava nu cred că dormeați chiar atât de bine. Atunci când conduceți ceva, acest fapt nu se rezumă la o oră sau la 10 ore de condus sau de pilotat.

Traian Băsescu: Am o mare rugăminte...

Radu Banciu: Nu știu ce înseamnă criza? Înseamnă că nu v-ați uitat la nicio emisiunea de-a mea. Timp de 7 ani, am explicat telespectatorilor ce înseamnă asta, ce criză a avut România când dvs. cu Emil Boc ați tăiat salariile. Eu am explicat asta! Mie îmi spuneți acum că...am fost singurul care a explicat asta. Am explicat atunci zeci de ore, nu o oră, precum spuneți. Emisiunea asta se pregătește. Să nu îmi spuneți că eu stau o oră la emisiune și apoi mă culc. Asta înseamnă că nu ați înțeles nimic. Eu după ce se termină emisiunea încep să mă gândesc..

Traian Băsescu:  Îmi dau seama..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel