Teodorovici: ANAF recuperează banii de la Iohannis

Fiscul a început acţiunea de recuperare  a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă.

Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, a declarat că fiscul a început acţiunea de recuperare  a banilor încasaţi de familia Iohannis din închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă. Ministrul a făcut această afirmaţie în cadrul unei intervenţii la Antena 3, după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a cerut public ministrului Finanţelor şi şefului ANAF să precizeze de ce nu se recuperează banii de la preşedintele Klaus Iohannis. 

"Am cerut domnului Mişa (n.r. - şeful ANAF) să-mi prezinte o situaţie legată de acest aspect. Legea spune că trebuie făcut orice demers legal pentru a recupera orice fel de sumă, că e domnul preşedinte Iohannis, că e orice altă persoană fizică sau juridică. E obligat să o facă şi sunt convins că a făcut-o. Mai ales că am cerut şi ca ministru acest lucru. [...] Imediat ce primesc datele o să le şi prezint public pentru ca toată lumea să ştie exact ceea ce a intreprins statul pentru ca o astfel de sumă să fie recuperată", a declarat Eugen Teodorovici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel