Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Recepţie de 1 Decembrie la Cotroceni. Deputat: Invitațiile au venit cu întârziere

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Remus Borza, deputat independent, va participa la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

„Eu, din anul 1991, sunt abonat la sarmalele președintelui. Sunt cele mai bune. Și eram supărat că nu primisem invitație. Mi-am zis că m-a tăiat neamțul de pe listă. Ce-i drept, îl cam criticasem în ultima perioadă. Dar mi-a venit inima la loc. Acum câteva zile, am primit la Parlament invitația. Toate invitațiile au plecat cu întârziere de la Cotroceni. Evident că voi onora invitația, indiferent cine e președintele României. În această zi sfântă de 1 Decembrie, trebuie să lăsăm la o parte orgoliile și bătăliile politice, să întindem punți și mâini între români, să cultivăm dialogul, respectul, toleranța și colaborarea, să milităm pentru unitate și coeziune”, a spus Remus Borza, la DCNews.

În acest context, amintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după şedinţa BPN a partidului, că nu va participa la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României, organizată de Klaus Iohannis.

De asemenea, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni. „Nu am stabilit programul pentru 1 Decembrie. La recepţie vă spun clar că nu merg", a precizat Tăriceanu la Senat.

Totodată, premierul Viorica Dăncilă a spus, săptămâna trecută, că nu ştie dacă va ajunge la recepţia de 1 Decembrie. „Aţi observat că atunci când am fost invitată, am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte, să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu pot să vă dau un răspuns exact", precizase şeful Executivului.

Declarațiile complete, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel