Reacția lui Victor Ponta când a aflat că UDMR nu-l susține

Victor Ponta consideră că decizia UDMR de a lăsa electoratul de etnie maghiară să voteze cum crede de cuviinţă este foarte bună.

"Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă. Au spus - nu îl susţinem pe dl Iohannis pentru că nu a spus niciodată în ce măsură apără drepturile minorităţilor, lăsăm fiecare dintre alegătorii noştri să voteze cum cred că este bine. Vreau să spun un lucru, o să-i reprezint pe toţi cetăţenii români indiferent de regiunea din care provin, de etnia lor, de religia lor, cât timp sunt români, cât timp se simt cu adevărat români eu mă simt obligat faţă de ei, şi asta voi face după 16 noiembrie", a declarat joi Victor Ponta, la o întâlnire cu liderii Partidului Social Democrat (PSD) şi Partidului Liberal Reformator (PLR) din Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Citește și: DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. ACL anunță că Iohannis a acceptat dezbaterea propusă de IPP pentru 13 noiembrie, la Parlament. Reacția PSD

Reacția premierului vine după ce au existat voci care anunțau o ruptură a alianței de la guvernare, prin scoaterea UDMR din structura Executivului.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat joi că formaţiunea politică pe care o reprezintă le va recomanda alegătorilor maghiari să voteze la al doilea tur de scrutin potrivit propriilor convingeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel