Războiul de la Dinamo, faza penală. Luana Rednic, amenințări pentru Florin Prunea

Luana Rednic, fiica fostului antrenor dinamovist, îl amenință pe Florin Prunea cu trimiterea în judecată pentru declarațiile acestuia, care au declanșat un adevărat război la Dinamo.

Începutul acestei ediții de campionat a fost unul de neacceptat pentru Dinamo. A pierdut la scor în primele două etape, iar Eugen Neagoe, în urma presiunii și tensiunii, a suferit un stop cardio-respirator, în minutul 25 al partidei cu Universitatea Craiova din a doua etapă a Ligii 1.

Florin Prunea, președintele lui Dinamo București, l-a acuzat pe Mircea Rednic pentru haosul produs în Ștefan cel Mare, cel care a plecat la începutul acestei veri, considerându-l vinovat pentru conflictul cu suporterii 'câinilor roșii', declarând, printre altele, că: "Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane".

După declarațiile lui Prunea, fiica lui Rednic, Luana, a luat și ea atitudine și a postat pe contul ei de socializare un document în care este menționată suma pe care a primit-o de la Dinamo și l-a amenințat pe Florin Prunea că îl va da în judecată pentru acuzațiile defăimătoare la adresa ei și a tatălui ei.

"Acestea sunt sutele de mii de euro despre care cineva declara cu atata convingere ca ar fi intrat in contul firmei mele. E posibil sa dezamagesc pe unii dar incasarile pentru toata perioada de 7 luni insumeaza 5.835€ net. Cum a “sifonat" tata clubul Dinamo: - a imprumutat succesiv cu sumele de 200 000€ ,100 000€ respectiv 50 000€; - a renuntat la 3 luni de salariul; - a dat prime catre jucatori din propriul buzunar in valoare de 60 000€. (Toate aceste sume se pot dovedi prin acte si martori) Imi poate explica cineva unde este capuseala si jaful armat facut de mine si de tatal meu? P.S. Legat de acuzatiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lamuri si pe acestea cu dovezi la tribunal!", a scris Luana, pe pagina ei de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel