RĂZBOI pe hârburi vestice. Chichirău - Chirica: Acțiunea lui e o dovadă de ipocrizie

USR - Cosette Chichirau
USR - Cosette Chichirau

Cosette Chichirău, deputată USR, îl atacă dur pe primarul de Iași Mihai Chirica privind modul în care acesta administrează orașul.

"Primarului Mihai Chirica îi plac protestele doar pentru că dau bine la electorat. Îmbunătățirea orașului nu-l interesează la fel de mult.

După episodul din iarnă cu celebra OUG13, când dacă avea demnitate și dorința de a se delimita, pleca din PSD, edilul de Iași trece din nou de partea poporului", a spus Cosette Chichirău.

Fără "hârburi vestice"

În plus, deputata USR a zis că edilul mai are o problemă. Primarul Mihai Chirica vrea să marcheze evenimentul anual "O zi fără maşină". El vrea să protesteze împotriva "hârburilor vestice". Edilul Iaşului a susţinut că va strânge semnături împotriva aducerii de maşini second-hand în ţară.

În acest sens, la Palatul Culturii şi în Piaţa Unirii, sunt montate două corturi, iar primarul vrea să se plimbe ("pe jos sau cu bicicleta") între cele două amplasamente pentru a marca ziua de 22 septembrie. Cosette Chichirău nu este de acord nici cu această acțiune a lui Mihai Chirica.

[citeste si]

"Primarul îmbracă haina de ecologist pentru a protesta împotriva aducerii "hârburilor vestice", așa cum le-a numit. Păcat că nu i-a trecut asta prin cap atunci când și-a dat acordul pentru aducerea autobuzelor second-hand la Iași timp de atâția ani. Pe Chirica îl deranjează numai ce fac cetățenii, nu și Primăria. Se face că nu vede în ce stare de degradare sunt tramvaiele, autobuzele sau mașinile Salubris, dar se ia de românii care nu își permit cele mai noi tehnologii nepoluante", a spus Cosette Chichirău.

"Amplasarea de corturi la Palatul Culturii și în Piața Unirii pentru a strânge semnături e o altă schemă ieftină. Noi avem nevoie de centura ocolitoare a Iașului și de controale stricte de trafic greu și pe șantierele care aduc praf în oraș, nu de plimbările primarului prin centru.

Acțiunea lui Chirica e o dovadă de ipocrizie. Iașul rămâne cel mai poluat oraș din România și singurul care nu are încă un plan de îmbunătățire a calității aerului aprobat de Ministerul Mediului, iar Mihai Chirica este unul dintre principalii vinovați pentru asta. Dacă tot e amator de proteste, îi sugerez să-și pună o pancartă la gât, pe care să scrie „Da, sunt vinovat de poluarea orașului." ", a mai zis deputata USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel