RĂSTURNARE de SITUAȚIE! De ce a murit George Floyd. Raport FINAL autopsie

Raportul final al autopsiei lui George Floyd spune motivul morții sale.

Raportul final al autopsiei lui George Floyd spune că acesta a murit în urma unui stop cardiopulmonar.  Nu se indică clar dacă decesul a fost provocat de gestul poliţistului care i-a ţinut genunchiul pe gât timp de opt minute.

Raportul dr Andrew Baker arată că gâtul lui Floyd a fost comprimat când genunchiul fostului ofiţer Derek Chauvin a pus presiune pe el timp de peste opt minute, dar nu concluzionează că acesta a fost cauza directă a morţii sale, arată CNN.

Nu s-a găsit nicio dovadă

George Floyd a prezentat o serie de vânătăi şi tăieturi pe cap, faţă, gură, umeri, braţe şi picioare. Însă nu s-a găsit nicio dovadă că vreuna dintre acele răni l-ar fi ucis.

Autopsia oficială mai evidențiază că Floyd avea probleme cardiace şi un istoric de hipertensiune arterială. De asemenea, în urma unui raport preliminar de toxicologie s-au identificat niveluri moderate de fentanil şi metamfetamină în sânge.

Testat pozitiv pentru Covid-19

Floyd a testat recent pozitiv pentru Covid-19, dar nu există niciun indiciu că acesta a fost un factor în moartea sa. Pe de altă parte, o autopsie independentă comandată de familia lui Floyd a arătat, însă, că Floyd a murit de 'asfixiere din cauza presiunii susţinute' de către fostul polițist.

Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, aflat în custodia poliţiei, a dus la izbucnirea unor proteste violente în Statele Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel