Rareș Bogdan se RĂZBOIEȘTE cu Barna: E cantitate neglijabilă

Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES

Rareș Bogdan a lansat un atac furibund la adresa lui Dan Barna.

Rareș Bogdan a intrat la B1 TV și a făcut mai multe declarații despre PNL, care gândește, potrivit acestuia, spre binele populației, nu într-o manieră electorală privind prelungirea stării de alertă.

Silviu Mănăstire a zis ca poate va veni Dan Barna și va impune prim-ministrul după alegeri. Rareș Bogdan a reacționat imediat la spusele acestuia și a zis:

'Nu va veni, domnule Mănăstire! Dacă era să impună ceva, impunea când era cazul! Să fim serioși!  Nu poate și nu va putea impune nimic domnul Barna! Liniștiți-vă! Noi ne batem cu PSD, dar și cu ei avem o problemă (n.r USR), nu cu domnul Barna! Domnul Barna este cantitate neglijabilă! Nu vreau să fac nici aroganță, nici pe nebunul! În momentul în care am văzut că s-a plasat, umăr la umăr, cu Marcel Ciolacu, Victor Ponta și Călin-Popescu Tăriceanu, m-a deranjat!' a spus Rareș Bogdan.

'Mă deranjează să văd asta acum când e nevoie de solidaritate pentru ca decizia PNL și a președintelui să fie susținută (n.r prelungirea stării de alertă). Nu câștigăm electoral făcând asta, dar o facem pentru că nu vrem să ne înecăm la mal, să riscăm sănătatea românilor! (...) Prefer să stau la masă cu PMP și Băsescu decât cu unii care stau la masă, umăr la umăr, cu PSD! (...) În USR sunt mulți oameni raționali. Nu toți îmbrățișează retorica PSD. Vreau să cred că e o rătăcire de moment.' a spus Rareș Bogdan, în direct, la B1 TV, în emisiunea moderată de Silviu Mănăstire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel