Rareș Bogdan, despre candidatura lui Dan Ostahie la primăria Bucureștiului: Nu e nimic anormal că domnul Ciucă stă de vorbă cu oameni de afaceri remarcabili

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Rareș Bogdan a comentat despre presupusa candidatură a lui Dan Ostahie.

În coaliție se caută candidați pentru Primăria Capitalei și pentru alegerile europarlamentare. Variantele în discuție, speculate de opinia publică și de voci din presă, pentru primăria capitalei sunt următoarele: Cristian Popescu Piedone, Gabriela Firea din partea PSD cu susținere PNL sau Sebastian Burduja din partea PNL cu susținere de la PSD.

De asemenea, pe lista propunerilor de independenți căutați de PSD și PNL pentru Primăria Capitalei se vehiculează următoarele nume: omul de afaceri Dan Ostahie din partea PNL și medicul Cătălin Cârstoiu din partea PSD.

În cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN, Rareș Bogdan a comentat despre presupusa candidatură a lui Dan Ostahie.

"Cine spune că mergem pe candidați independenți la primărie?"

"Cine spune că mergem pe candidați independenți la primărie? Domnul Ciucă este președintele Senatului României, fost premier, președintele PNL. Domnul Ostache este un om de afaceri remarcabil, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România, și cred că este absolut firesc să existe dialog între un politician ancorat în realitate, mai ales un politician liberal, și mediul de afaceri. Nu e nimic anormal că domnul Ciucă stă de vorbă cu sportivi remarcabili, cu oameni de afaceri remarcabili, cu profesori universitari remarcabili și cu oameni din zona culturală sau jurnalistică remarcabili. E o chestiune de normalitate a dialogului care trebuie să existe între un președinte de partid, mai ales PNL, și astfel de personalități", a spus Rareș Bogdan.

"Nu s-a luat o decizie cu un independent la primăria capitalei. Urmează să avem discuții. Așa cum am avut și am căzut de acord pe comasarea alegerilor, după 3 săptămâni de discuții intense, sunt absolut convins că în următoarele 2 săptămâni, după ce o să realizăm niște studii sociologice, o să ne hotărâm. Starea Bucureștiului o cunoaștem. Este absolut clar că Nicușor Dan nu este o soluție într-un București care să se dezvolte cu adevărat. O să găsim o soluție foarte bună care poate să fie atât în PNL, cât și în PSD, sau în zona oamenilor care nu se află în politică. Vă spun cu sinceritate, eu am văzut că s-au aruncat nume în spațiul public legate de opțiunile PNL sau PSD. Domnul Sebastian Burduja este candidatul PNL la primăria Bucureștiului", a afirmat Rareș Bogdan.

Contactat de Digi 24, Dan Ostahie a negat că ar fi discutat cu Remus Borza și Nicolae Ciucă despre o candidatură a sa la Primăria Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel