Rareș Bogdan, aluzie către Cioloș: Vi se pare normal ca România să aibă 167 de euro subvenția la hectar?

Rareș Bogdan a făcut o aluzie către fostul comisar pentru Agricultură, Dacian Cioloș, atrâgând atenția asupra faptului că România are cele mai mici subvenții la agricultură din UE și faptul că importăm cel mai mult aluat congelat, deși România a fost ''grânarul Europei.''

Întrebat de moderatoarea emisiunii de la România TV cum răspunde reproșurile că ar dori să facă alianța la Bruxelles cu partidele de stânga, Rareș Bogdan a spus că: 'Niciodată un om de dreapta nu poate să se alieze cu unii care nu pot să își facă nici cruce. Cu stânga nici cruce nu poți să îți faci. Ce alianță să fac eu cu stânga neo-bolșevică reprezentată de PSD. Dar, la Bruxelles, înainte de toate suntem români. Vom susține interesul național. Interesul național al României este interesul tuturor cetățenilor români, a fermierilor români, de pe urma asocierii noastre la Uniunea Europeană. Atâta timp cât în Comisia de agricultură noi avem 2 membri pe Daniel Buda și pe Dan Motreanu este normal să colaborăm și cu Dacian Cioloș dacă dânsul va fi în Comisa de agricultură, cât și cu ceilalți colegi români, inclusiv doamna Carmen Avram sau cu ceilalți colegi. Eu m-aș bucura să intre cât mai mulți dintre cei 32 de europarlamentari români tocmai pentru a putea să susținem interesele agricultorilor și fermierilor români. Este rușinos că după ce am fost 'grânarul Europei' am ajuns să fim țara care importă cel mai mult aluat congelat din UE.' a spus Rareș Bogdan.

'Trebuie să susținem câteva chestiuni esențiale. Vi se pare normal ca România să aibă 167 de euro subvenția la hectar? Ungaria să aibă 220 de euro? iar Polonia să aibă 340 de euro media? Germania 430, iar Franța 620 de euro? Care este diferența între pășunea, iarba din România și iarba din Alpi? a concluzionat Rareș Bogdan la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel