Rareș Mihai Hăbeanu, noul director executiv al PRO AGRO

În data de 31 ianuarie 2018, Consiliul Director al Federaței Naționale PRO AGRO a decis prin vot numirea în funcția de director executiv a lui Rareș Mihai Hăbeanu.

Cu o experiență de 5 ani în presă, dintre care mai bine de 3 ani presa agricolă, Rareș Mihai Hăbeanu a ocupat funcția de director de programe al postului AGRO TV și a realizat emisiunea Jurnalul de Agricultură. În 2016, Rares Hăbeanu a activat în cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor ca purtător de cuvânt al instituției. 

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Director, printre obiectivele noului director executiv se numără promovarea viziunii Federației Naționale PRO AGRO asupra Politicii Agricole Comune atât la nivelul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cât și în cadrul organizațiilor europene de fermieri. Totodată, echipa condusă de Rareș Hăbeanu își propune consolidarea identității federației, imbunătățirea comunicării interne și dezvoltarea relației cu mass media. 

Federaţia Naţională PRO AGRO este o organizaţie profesională înfiinţată în anul 2012 de şi pentru producătorii din agricultură, industria alimentară şi servicii conexe din România,în vederea promovării, reprezentării, susţinerii şi apărării intereselor membrilor organizaţiilor profesionale reprezentative la nivel naţional în raport cu instituţiile europene şi naţionale, publice sau private.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel