Ramona Ioana Bruynseels, gest neașteptat la Cristache: Nu am crezut vreodată că voi ajunge să cânt la TVR 1

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale din noiembrie, a fost protagonista unui gest neașteptat în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

Întrebată de Ionuț Cristache dacă regretă că s-a înscris în campania pentru prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels a răspuns imediat: „Nici vorbă! Indiferent ce s-ar întâmpla, nu am să regret".

Ulterior, a urmat un moment special în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1. Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale din 2019, a cântat.

„Am ajuns la momentul Talent de președinte. V-am dat un microfon. Ce urmează să faceți?", a întrebat jurnalistul. „Urmează să cânt", a răspuns Ramona Ioana Bruynseels, adăugând ulterior: „Nu am crezut vreodată că voi ajunge să cânt la TVR 1. Vă mulțumesc pentru oportunitate!"

Ramona Ioana Bruynseels a interpretat melodia „Mociriță cu trifoi". Ulterior, Ionuț Cristache a aplaudat-o, întrebând dacă mai e timp pentru încă o melodie.

(w670)

„De ce cântece populare?”, a mai întrebat Ionuț Cristache. „Am crescut cu ele acasă. Mama mea a cântat. Am îndrăgit cântecele”, a spus Ramona Ioana Bruynseels.

VEZI ȘI: Cristache, întrebări fulger pentru Ramona Ioana Bruynseels, înainte de prezidențiale


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel