Urmărește emisiunea live


Raluca Turcan, PNL, esențial în viața copiilor: Cea mai bună șansă

Raluca Turcan PNL
Raluca Turcan PNL

Deputatul PNL, Raluca Turcan, este de părere că investiția în noua generație este cea mai bună șansă pe care o avem ca țară. Pentru prim-vicepreședintele PNL, elementul cheie în viața copiilor este educația.

"Cea mai bună şansă în viaţa copiilor este educaţia. Începutul în viaţă este important şi încurajarea primilor paşi pe un drum corect poate schimba cu adevărat viaţa copiilor. Copiii motivaţi devin tineri cu viziune, care devin adulţi cu puterea de a schimba lumea. Investiţia în noua generaţie este cea mai buna şansă pe care noi, ca ţară, o avem. La mulţi ani, dragi copii!", a scris pe Facebook Raluca Turcan. 

Potrivit Ralucăi Turcan, "astăzi putem să încercăm, măcar, să fim mai buni, mai sinceri, să privim viitorul mai optimist şi să nu renunţăm la a crede că putem schimba ceva". "Chiar cred că datoria noastră, de oameni, este să facem lucrurile mai bine, pentru o ţară mai bună. Ca oameni politici e datoria noastră să luptăm ca toţi copiii să aibă şanse egale la educaţie, la cultură şi sănătate", a spus Turcan, potrivit Agerpres.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel