Radu Tudor: "Ioana Băsescu, urmărire penală?"

Jurnalistul Radu Tudor scrie pe blog că împotriva fiicei președintelui Traian Băsescu, Ioana, ar putea începe urmărirea penală din cauza achiziției celor 300 de hectare de la Nana.

"Parchetul General cere Parlamentului actele de la Comisia Nana. Solicitarea a ajuns la Camera Deputaţilor. Ancheta vizează terenul de 300 de hectare din comună cumpărat de Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu", scrie Radu Tudor pe blog.

"Dosarul retrocedărilor de la Nana este exploziv. În el s-a declanșat urmărirea penală pentru 8 persoane care prin natura funcției lor au facilitat prin abuzuri și ilegalități retrocedarea și comasarea unei parcele de 300 ha care în cele din urma a ajuns în proprietatea familiei Băsescu.

Citește și: Dosarul Nana, pe masa ÎCCJ. Procurorii cer documentele Comisiei Nana

Este posibil ca Parchetul General să anunțe începerea urmăririi penale și asupra Ioanei Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu.

Asupra soțului Ioanei Băsescu, ginerele președintelui, a început deja urmărirea penală în luna mai pentru fals și uz de fals tot într-un dosar cu retrocedari pline de infracțiuni.

Fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, se află de două săptămâni în arestul Poliției Capitalei pentru luare de mită și trafic de influență asupra justiției", scrie Radu Tudor pe blog.

Citește și: Dosarul Nana, blocat în Parlament. Tiberiu Nițu, rol decisiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel