Radu Tudor, după afirmația lui Traian Băsescu despre Antena 3: Mafia, la ora pocăinței

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a reacționat după ce Traian Băsescu a afirmat că la sediul Antena 3 s-a produs un abuz. 

Traian Băsescu a afirmat: ”Ce s-a întâmplat cu sediul Antenei 3 a fost un alt abuz, dar exclud să vorbesc despre Voiculescu. Eu le-aș dori să vândă cu 60 de milioane terenul lui Voiculescu. Aici se vede câte înscenări se fac. Se umfla sumele de specialist, de evaluatorul DNA. Niciun om politic nu are curaj să spună nimic despre aceste evaluări”. 

Jurnaliștii de la Antena 3 au reacționat. 

[citeste si]

”Nu sunt putini criminalii care-si recunosc faptele... Pentru victime e cel mai greu insa. Raman cu durerea, cu nedreptatea dar si fara vreo reparatie absolut fireasca.” scrie Radu Tudor pe blogul său

Jurnalistul a adăugat că ”Am aflat pina acum: ca procurorul de caz din Telepatia este un mafiot corupt, fiind arestat chiar de colegii lui de la DNA; ca judecatoarea care a dat sentinta pe un rechizitoriu mafiot este exclusa din magistratura pentru abuzuri; ca generalul Coldea a parasutat-o in complet pe judectoare ca sa dea o sentinta aranjata; ca Basescu a stiut de toate astea, a tacut complice si abia acum vorbeste, cand i-a ajuns si lui cutitul la os. In tot acest timp, multi oameni zac in inchisoare in mod nedrept, sediul nostru sta gol iar statul plateste zeci de mii de euro lunar sa-l pazeasca, faimosul teren supraevaluat abuziv nu este vandut. MAFIE in cel mai pur stil al cuvantului! MAFIA la ora pocaintei...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel