Radu Banciu: Tăriceanu îl face albie de porci pe Tudose. Absolut surprinzătoare ieșirea

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu a comentat, luni seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu” de la B1 TV, declarațiile președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre fostul premier Mihai Tudose. 

Radu Banciu a afirmat, în emisiunea sa: ”Vedem cum îl face Călin Popescu Tăriceanu albie de porci pe Mișu Tudose. Absolut surprinzătoare ieșirea marelui liberal devenit președintele ALDE.” El a continuat: ”Într-un interviu la Antena 3, șeful Senatului a criticat legăturile lui Mișu Tudose cu SRI și a denunțat implicarea statului paralel în deturnarea rezultatului alegerilor din decembrie 2016.”

Iată declarația citată de Radu Banciu: 

”Academia Securității... mulți sunt prinși acolo. Ceva, ceva știam, dar cu o anumită naivitate am crezut că nu a fost vaccinat. Se pare că cine trece pe acolo nu scapă. Eu cred că Mihai Tudose, care are anumite calități, a căzut în această capcană și a procedat cum puteam să anticipăm. Și-a imaginat că, odată premier fiind și având la dispoziție anumite pârghii de putere, își face propria zonă de influență în partid” a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3. 

”Declarație stupefiantă”

”E o declarație stupefiantă a unui om cu experiență politică. Deci Mișu Tudose a fost îndepărtat din acest motiv, că-și făcuse niște relații, o zonă de influență în partid sau, pe românește, își întindea plapuma mai mult decât se cuvenea în PSD și atunci partidul i-a retras sprijinul politic și s-a curățat.” a afirmat Radu Banciu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel