Putin, mesaj după victoria Rusiei la CM 2018

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Vladimir Putin a felicitat duminică echipa de fotbal a Rusiei după victoria la loviturile de departajare în faţa Spaniei.

Preşedintele Vladimir Putin a felicitat duminică echipa de fotbal a Rusiei după victoria la loviturile de departajare în faţa Spaniei şi calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018, informează AFP. "La fel ca întreaga ţară, Vladimir Putin a urmărit meciul de la început până la sfârşit şi i-a susţinut pe ai noştri", a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse de presă.

"Imediat după meci, Putin l-a sunat pe (selecţionerul rus Stanislav) Cercesov, a felicitat întreaga echipă pentru victoria impresionantă, precum şi pe antrenor pentru faptul că strategia pe care a ales-o a adus acest rezultat", a adăugat Peskov. Preşedintele rus "a declarat că cel mai important în sport este rezultatul. Iar acest rezultat este victoria pentru echipa noastră", a precizat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, citează Agerpres. 

Înaintea meciului, Putin i-a asigurat pe Stanislav Cercesov şi pe jucători că "nimeni în ţară nu îi va condamna" în cazul unei înfrângeri, deoarece ei au făcut deja imposibilul", a dezvăluit Dmitri Peskov. Vladimir Putin nu a fost prezent pe stadionul Lujniki din Moscova, unde naţionala Rusiei s-a impus cu 4-3 la loviturile de departajare (1-1 după prelungiri) în faţa Spaniei, campioana mondială din 2010. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel