PSD Iaşi, precizări privind reuniunea CExN

Organizaţia judeţeană PSD Iaşi precizează, într-un comunicat de presă transmis marţi, că următoarea întrunire a Comitetului Executiv Naţional al PSD va avea loc în perioada 29-31 ianuarie.

'La sfârşitul întâlnirii de ieri a social-democraţilor, preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat că în perioada 29-31 ianuarie Comitetul Executiv Naţional se va întruni, din nou, la Iaşi. Vor fi discutate aspecte ce ţin de guvernarea Românei şi de viitoarea structură a Guvernului. Totodată, vor fi convocaţi şi reprezentanţii grupurilor parlamentare ale PSD din Senat şi Camera Deputaţilor', menţionează comunicatul PSD Iaşi.

Potrivit sursei citate, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, lider al organizaţiei judeţene PSD, vrea să prezinte în cadrul reuniunii cele mai importante proiecte pe care autorităţile locale vor să le demareze în următorii ani şi pentru care este nevoie de sprijin guvernamental.

'Ne onorează faptul că următorul Comitet Executiv Naţional va avea loc la Iaşi. Suntem primul judeţ în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene în Regiunea Nord-Est şi printre primele la nivel naţional. De asemenea, Iaşul a primit fonduri substanţiale şi în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală pentru modernizarea comunităţilor locale. Este remarcabil că vom avea la Iaşi, pentru câteva zile, prima dată în ultimii 25-30 ani, membri ai Executivului, parlamentari, preşedinţi de organizaţii, pe premierul Mihai Tudose şi pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD. Le voi prezenta colegilor mei cele mai importante proiecte pe care vrem să le demarăm în următorii ani şi pentru care avem nevoie de sprijin guvernamental', a spus Maricel Popa, conform comunicatului menţionat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel