PSD Giurgiu, alegeri. Niels Schnecker: Cu ce scop este acolo Codrin Ștefănescu

Niels Schnecker
Niels Schnecker

Cu ocazia alegerilor de la PSD Giurgiu, moment în care Niculae Bădălău și-a revendicat funcția de președinte al organizației județene, mai mulți membri importanți ai social-democraților sunt prezenți la eveniment. Analistul politic Niels Schnecker a comentat situația. 

Niels Schnecker este de părere că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, se află la PSD Giurgiu cu mesajul de negociere, într-un moment în care social-democrații se confruntă cu tensiuni în interiorul partidului. 

Codrin Ștefănescu este la Giurgiu cu mesajul de negociere. Țin minte că am spus săptămâna trecută că se va ajunge la o decizie negociată pentru că PSD-ul știe foarte bine pe care parte parte a feliei de pâine se află untul și nu are de gând să lase felia de pâine să cadă cu untul pe jos. Ca atare, se va negocia. Este un partid cu experiență, care a mai trecut prin situații de genul acesta și știe foarte bine că înainte de momentul electoral nu își poate permite nicio tabără, nici cealaltă, să pună PSD-ul într-o situație de ruptură sau o situație de război deschis. Știe foarte bine că nu poate decât să piardă într-o astfel de situație. , a declarat Niels Schnecker în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și: PSD Giurgiu, alegeri. Niculae Bădălău, declarații de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel