PSD: Echipa lui Klaus Iohannis, un nou răspuns arogant transmis românilor

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

În această seară, la ora 20:00, Klaus Iohannis este așteptat la o dezbatere electorală la Palatul Parlamentului, în cadrul căreia ar avea oportunitatea să își transmită mesajul și prioritățile sale către români, înaintea votului din această duminică.

”Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale.

În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni".

Ținând cont că echipa de campanie a domnului Iohannis nu a oferit detalii suplimentare, considerăm că motivele reale pentru îndărătnicia candidatului PNL de a-și prezenta prioritățile pentru români, în cadrul unei dezbateri electorale, sunt:

1. Klaus Iohannis îi disprețuiește pe cetățenii români, considerând că nu le datorează nimic pentru voturile pe care le solicită.

2. Klaus Iohannis se teme de o dezbatere cu contracandidatul său, Viorica Dăncilă, care a făcut mai multe pentru români într-un an și nouă luni la Palatul Victoria decât a realizat Klaus Iohannis în cinci ani la Palatul Cotroceni.

3. Lui Klaus Iohannis nu-i pasă de regulile politicii în democrație, care presupun confruntare directă și cinstită între candidații în alegerile prezidențiale.

4. Klaus Iohannis nu are respect pentru presa din România, cu care nu a dialogat în mod real nici în această campanie și nici în întregul său mandat prezidențial.

5. Klaus Iohannis este comod și nu dorește să-și sacrifice confortul unei seri de vineri pentru o dezbatere pe care românii o merită și o așteaptă.

6. Klaus Iohannis are lucruri de ascuns față de publicul larg și se teme că ele vor fi deconspirate”, se arată într-un comunicat de presă al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel