PSD Dâmbovița continuă campania în localitățile județului

Colegii noștri, primarii comunelor #Mănești, #Raciu și #Lucieni, au arătat cum se conduce o comună și ce trebuie să faci pentru ca oamenilor să le fie mai bine de la un an la altul, este de părere Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița.

"Au investit zeci de milioane de lei în proiecte necesare concetățenilor lor, iar eu, ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, m-am bucurat că am putut să susțin multe dintre acestea, pe lângă investițiile directe făcute de administrația județeană în cele trei localități.

La voi fi alături și în următorul meu mandat de președinte al Consiliului, bineînțeles cu sprijinul dâmbovițenilor pe 9 iunie.

Nu există niciun dubiu! Alexandru Constantin va continua la primăria Mănești, la fel și Vasile Grădinaru la Raciu. La fel de bine a performat și Tița Vasile în comuna Lucieni, localitate care s-a schimbat în bine în ultimii 4 ani datorită colegului nostru.

Pe 9 iunie, toate #Echipele #PSD #Dâmbovița vor fi câștigătoare!

#ÎmpreunăReușim" susține Corneliu Ștefan

Mănești este formată din satele Drăgăești-Pământeni, Drăgăești-Ungureni și Mănești (reședința). Comuna se află în zona central-vestică a județului și este străbătută de șoseaua DN72 care leagă Târgoviște de Câmpulung.

Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt ortodocși (82,5%), dar există și minorități de penticostali (12,09%) și adventiști de ziua a șaptea (1,46%). Pentru 2,98% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.

Investiții majore în comuna Raciu

În data de 23.05.2024 a fost semnat contractul de parteneriat cu CJD în vederea realizării obiectivului de investiții "Modernizare drumuri de interes local în comuna Raciu, județul Dâmbovița". Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3.408.534,06 lei din care contribuția UAT Raciu în valoare de 2.430.590,61 lei și contribuția CJD în valoare de 977.943,45 lei.

Străzile care fac parte din cadrul obiectivului de investiții sunt:

- în satul Raciu - DS Toma al Siții, DS Stan al Badii, DS Ionel Păduraru, DS Pălăngeanu, DS Rifocel, DS Școlii, DS Conpet Siliștea, DC 64A;

- în satul Șuța Seacă-DS Briceag.

Alegeri locale: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița – CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel