EXCLUSIV  PROTESTELE au unit USR. CLOTILDE ARMAND, în stradă: Dragnea, Tăriceanu și Guvernul, DEMISIILE

Clotilde Armand
Clotilde Armand

Protestele au unit USR-ul măcinat de diferențele ideologice, spune Clotilde Armand, pentru DCNews. Politiciana a mărturisit că a protestat, că a fost în stradă cu toată familia, ca simplu cetățean. Ea crede că strada mai așteaptă niște demisii ale celor ce au încercat să profite de puterea conferită prin vot. 

”Da, în fiecare seară am fost la proteste și la marșul copiilor. Am fost în fiecare zi la proteste și am vorbit cu colegii mei de protest, am fost cu soțul meu, cu copiii noștri. Împreună deja suntem mai mulți”, a spus Clotilde Armand pentru dcnews.ro

Politiciana USR a explicat că ”nu am vrut să confiscăm acest protest, să spunem că vine pe partea politică. Nu vine pe parte politică, este un protest spontan de la niște cetățeni indignați, eu am fost acolo în calitate de cetățean. Sunt un cetățean cum sunt și ceilalți. Este meritul nostru ca cetățeni că lucrurile se rezolvă sper spre bine, guvernanții noștri în sfârșit au auzit și nu mai pretind că nu văd și nu aud. Eu am un merit cum au toți ceilalți cetățeni”. 

[citeste si]

”Chiar mă gândeam că ne apropiem la un milion de oameni dacă ne gândim la protestatarii care nu au ieșit simultan. Sunt convinsă că un milion de oameni s-au dus, în total, în Piață să protesteze”, a mai opinat Clotilde Armand. 

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, demisiile!

”Sunt convinsă că ne vom îndrepta spre ceva mult mai bun pentru România, sunt extrem de optimistă.” a afirmat Clotilde Armand. Ea a precizat, întrebată fiind ce mai vor protestatarii: ”Această OUG 14 să fie constituțională și adoptată, asta chiar verificăm cu niște avocați că e totul în regulă, pentru asta am protestat. Este clar că s-a dovedit că persoanele care au un dosar penal în curs sau încheiat nu pot fi în Guvern pentru că nu știu să gestioneze acest conflict, ci au pus în fața interesul lor personal înainte de interesul României și persoanele care sunt în cazul acesta Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și alții trebuie să-și dea demisia. Au arătat că nu au pus interesul României înaintea intereselor lor personale, trebuie să-și dea demisia. Guvernul să-și dea demisia după ce s-a rezolvat și trebuie PSD-ul să găsească oameni mai cinstiți și sunt oameni curajoși în cadrul PSD, care nu au acceptat ca aceste Ordonanțe să fie adoptate. Trebuie PSD să se organizeze pentru a propune un Guvern de oameni care vor fi la nivelul așteptărilor românilor care i-au votat”.

Clotilde Armand a susținut că vrea demisia celor doi lideri în calitate de președinți ai celor două Camere parlamentare, ci în calitate ”de oameni care au dosare penale și care nu au știut să gestioneze acest conflict de interese între propriul lor interes și interesul românilor”. Întrebată din ce calitate ar trebui atunci cei doi să demisioneze, politiciana USR a răspuns: ”în calitate de persoane care au dus la adoptarea OUG 13 care era clar împotriva intereselor României. Sunt persoane care au preferat să-și rezolve problemele personale”.

Protestele au unit USR

Cât despre diferențele de ideologii din USR, Clotilde Armand spune că ”sunt normale într-un partid democratic, dar nu mai contează la lumina ultimelor evenimente. Suntem de aceeași părere în apărarea statului de drept, când este vorba despre protejarea democrației în României, când este vorba de a denunța o impostură, suntem cu toții împreună, uniți, pentru a salva România”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel