Protestatari violenți, la dezbaterea lui Iohannis. Chirieac, scenariu crunt dacă va merge și Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, nu ar avea șanse de câștig dacă ar merge peste Klaus Iohannis la dezbaterea de marți.

”Vor face tot ceea ce este omenește posibil s-o oprească pe doamnă Dăncilă să ajungă în sală” este de părere Bogdan Chirieac. 

”Probabil că trebuie creat un contra eveniment de campanie, dacă tot nu dorește dl Iohannis să stea față-n față cu candidatul Viorica Dăncilă, categoric din motive electorale” este de părere Bogdan Chirieac. 

Este o variantă pe care o ia în calcul și PSD-ul, care, prin vocea lui Valeriu Steriu, susține varianta unui contra eveniment chiar marți. 

Vezi aici: Dăncilă, MUTARE EXPLOZIVĂ! Steriu: Chiar MARȚI!

Bogdan Chirieac consideră că nu ar fi util pentru România să fie generat un scandal între candidații la președinție. ”Oricum toată presa va fi de față și noi vom comenta și ultima virgulă pe care o scoate dl Iohannis” a subliniat analistul politic, precizând, totodată, că Viorica Dăncilă oricum nu va fi lăsată să intre în sală. 

Protestatarii violenți, la dezbaterea lui Iohannis?

Analistul politic anticipează că, în fața clădirii, vor fi protestatarii violenți, cei care au făcut mai multe gesturi publice șocante, dar care n-au fost pedepsiți și, dacă va merge și Viorica Dăncilă, va fi pusă în situații stânjenitoare, riscând să fie atacată cu ouă și să se afle în mijlocul unui scandal uriaș. 

”Acolo, probabil, vor fi chemați o mulțime de ”iohaniști” cu pieptul de aramă care nu o vor lăsa pe doamna Dăncilă să ajungă în sala unde are loc dezbaterea. Nu ar fi în favoarea dânsei să stea acolo, făcând față injuriilor. Nu uitați că există un tip de protestatar foarte violent care n-a fost niciodată tras la răspundere pentru ceea ce făcea: de la vopsit clădiri publice, la scandal și gălăgie. Nu vă gândiți că vor fi niște oameni acolo civilizați care vor spune că e o întâlnire privată a președintelui. Nu! Scandal, gălăgie, aruncat cu ouă, nu e de mers acolo, în opinia mea” a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel