Protest în faţa Guvernului. Negrescu: Uneori nu merge altfel. Am fost şi eu în astfel de ipostaze

Victor Negrescu analizează situaţia privind începerea noului an şcolar. 

"Astăzi, reprezentanții elevilor protestează în fața Guvernului pentru a solicita reguli clare cu privire la începerea noului an școlar. Îi felicit pentru curaj. Am fost și eu în astfel de ipostaze în trecut pentru că uneori nu merge altfel. Din păcate, executivul se laudă cu simple posibile scenarii pe hârtie ignorând faptul că pentru ele trebuie acțiune.

Statul trebuie să gândească rapid, împreună cu specialiștii în domeniu, modul în care societatea trebuie să se adapteze la noul context și să acționeze în consecință. Educația, transformarea digitală, inovația trebuie să fie axe centrale ale acestei noi realități care trebuie să fie accesibile tuturor.

Fiecare dintre noi poate să contribuie pentru ca această adaptare să fie mai ușoară. Împreună cu un grup de oameni extraordinari și parteneri din diferite zone am creat Prima Tabletă Educațională Românească. Dar se pot face mult mai multe lucruri. Europa oferă multe facilități și poate fi un instrument pentru reușita acestor schimbări iar pentru asta, inclusiv la nivel european, trebuie să milităm în permanență pentru un acces egal pentru toți", transmite europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel