Protest anti-PSD al tinerilor liberali la Iaşi; ei cer şoferilor să claxoneze dacă s-au săturat de social-democraţi

miting PNL
miting PNL

Mai mulţi tineri liberali din Iaşi au participat, joi după-amiază, la o acţiune de protest faţă de Partidul Social Democrat (PSD), ei adunându-se într-o parcare de la intrarea în municipiul Iaşi, pe drumul european E85, unde au cerut şoferilor să claxoneze dacă s-au săturat de PSD. 

Tinerii, îmbrăcaţi în geci galbene, au afişat mai multe pancarde cu mesajele "Iaşi, interzis PSD" şi "Claxonaţi dacă v-aţi săturat de PSD!".

Acţiunea are loc cu câteva ore înainte de începerea mitingului din Piaţa Unirii din Iaşi la care sunt aşteptaţi să participe 40.000 de membri social-democraţi, precum şi reprezentanţi ai conducerii partidului, printre care şi preşedintele Liviu Dragnea. 

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a anunţat că ştie de protestele anti-PSD din oraş, dar că acestea se vor desfăşura la o distanţă sigură de mitingul organizat de social democraţi. Întrebat cât de mare este distanţa, acesta a replicat că "este suficient de mare, nici măcar nu vor şti unii de alţii, nu se vor auzi reciproc". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel