Protest 10 august 2019. Mihail Neamțu, nevoit de URGENȚĂ să oprească live-ul din Piața Victoriei. Fusese luat cu asalt - video

Neamțu
Neamțu

Scriitorul și teologul Mihai Neamțu, candidat pentru funcția de Președinte al României din partea Alternativei Drepte, a fost luat cu asalt în Piața Victoriei la protestul din 10 august 2019. Momentul a fost filmat.

Scriitorul și teologul Mihail Neamțu făcea un LIVE vorbind despre evenimentul la care participa. La un moment dat, a fost luat cu asalt de mai mulți protestatari, printre care și Marian Ceaușescu. Aceștia i-au spus că nu este momentul să facă politică. Mihail Neamțu a fost nevoit să închidă rapid LIVE-ul. Părea stânjenit că nu este bine primit în Piața Victoriei la protestul din 10 august. Scenele au fost surprinse și difuzate pe Facebook.

Iată imaginile cu Mihail Neamțu întrerupt de protestatari în Piața Victoriei:

Câteva sute de oameni s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în Piaţa Victoriei din Capitală, în faţa Guvernului, reeditând protestul diasporei de anul trecut, care a avut loc la aceeaşi dată.

Oamenii poartă pancarte cu diverse mesaje şi steaguri, cer demisia Guvernului, au fluiere şi vuvuzele. PSD şi Jandarmeria sunt ţinta altor scandări ale protestatarilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel