Nicușor Dan și-a comandat sondaj pentru alegeri și a ieșit pe 2. Mircea Coșea, profilul ideal de candidat pentru București: Nu discutăm de apă caldă și căldură

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Prof. Mircea Coșea a explicat care ar trebui să fie programul pe care candidatul ideal trebuie să îl aibă pentru a ajunge la Primăria Generală a Capitalei.

Prof. Mircea Coșea a comentat rezultatele unui sondaj de opinie comandat de actualul primar general, Nicușor Dan, unde prima opțiune a repondenților este edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (PUSL), cu 40,4%, în timp ce Dan (Alianța Dreapta Unită) se află pe locul secund, cu 39,3%, iar pe locul trei este Sebastian Burduja (potențialul candidat din partea alianței PSD-PNL), cu 16%.

Printre opțiunile sondajului, realizat în perioada 2-9 martie, nu se află cea a Gabrielei Firea, edilul din 2016-2020, potrivit datelor prezentate de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

FOTO: Facebook @Nicușor Dan

”Mă abțin să fac campanie pentru cineva, deși am favoritul meu, așa cum am anunțat, pentru că aștept ca aceste personalități să vină cu programe, să ne spună exact ce vor să facă.

Domnul Piedone este foarte cunoscut pentru faptul că vorbește foarte mult, dar aștept și de la dânsul să vină cu programe. Nu mă refer la apă caldă, la căldură. Astea sunt lucruri pe care trebuie să le facă orice primar”, a declarat prof. Mircea Coșea la Realitatea Plus.

Coșea: Trebuie un alt concept de urbanizare

”Bucureștiul a ajuns într-o etapă în care nu mai este o capitală europeană din punct de vedere al urbanizării, al planului în care se plantează în diferite locuri fel de fel de imobile, care nu au niciun fel de justificare.

Nu arată ca fiind un oraș cu o perspectivă de dezvoltare, nici pe verticală, nici pe orizontală. Trebuie un alt concept de urbanizare, pe care, de obicei, în capitalele occidentale o realizează cineva care se numește city-manager. 

Unul dintre oamenii care candidează pentru primărie trebuie să ne arată că se apropie de acest concept, al dezvoltării Bucureștiului, altele  decât nevoile astea primare, pe care nici nu ar trebui să le mai discutăm.

Apa caldă și căldura sunt lucruri care ar trebui să fie realizate oricum de oricine. Altele sunt problemele, noi nu putem să mai circulăm în București. Centru Vechi este în cădere liberă. Toate acestea sunt legate de un concept. Asta vreau să văd. Cine? Nu contează cine, până la urmă”, a mai spus prof. Mircea Coșea.

Citește și: Sondajul PSD-PNL pentru candidatul la Primăria București e gata luni, anunță Nicolae Ciucă 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel