EXCLUSIV  Programul lui Ilan Laufer, OMORÂT de Florin Cîțu! Impact uriaș

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a anunțat intenția de a propune o lege a repatrierii, prin care s-ar întoarce acasă circa 200.000 de români pe an. 

”Statutul de repatriat înseamnă că tu poți să vii în România și să faci un credit pentru o casă, în condițiile 'Prima Casă'”, a explicat fostul ministru, într-un interviu pentru DC News.

”Se va numi ”Prima Casă Diaspora”. Toți românii care se întorc cu familia sau care vor să-și facă o familie pot deveni proprietari la ei acasă cu o rată de dobândă foarte mică și un avans foarte mic cu un credit garantat de stat, așa ca la ”Prima Casă”- apropo, ”Prima Casă” a fost cel mai de succes program de finanțare din Uniunea Europeană, cu cea mai mică rată de non-performanță. În felul acesta, îți formezi un flux anual de 200.000 de români care se întorc în economia românească. Matematic, înseamnă un plus de 5% la PIB”, a mai spus Ilan Laufer.

Start-Up Nation, ”omorât” de Cîțu

”De asemenea, Start-Up Nation este singurul program în care și-a luat lumea banii la timp, singurul program guvernamental care a fost nominalizat în cadrul Comisiei Europene pentru cel mai bun program de start-up-uri. Asta am făcut eu, poate lumea are încredere în mine cât de cât. L-a eliminat Cîțu. Nu mai finanțează 10.000 de firme anual, vor să finanțeze 1.000. Adică l-au omorât. O întreagă generație de tineri aștepta programul acesta. Cîțu a omorât programul Start-Up Nation”, a declarat Laufer.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel