PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - BCR și Raiffeisen Bank

BCR sistem informatic
BCR sistem informatic

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - BCR și Raiffeisen Bank. BCR și Raiffeisen Bank si-au anunțat programul cu publicul pentru Sărbătorile de Iarnă.

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - Banca Comercială Română (BCR)

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - BCR și Raiffeisen Bank. 25, 26 decembrie 2018 – închise, cu excepţia sucursalelor din centrele comerciale şi mall-uri, care vor funcţiona după programul acestora. 24 decembrie 2018 – programul va fi până la ora 16:00, cu excepţia sucursalelor din centrele comerciale şi mall-uri, care vor funcţiona după programul acestora.

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - BCR și Raiffeisen Bank. PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN 2018. ATM-urile şi maşinile multifuncţionale, disponibile permanent. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziţia clienţilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.

Vezi și: PROGRAM de Crăciun Carrefour. Când este deschis, ORAR

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - Raiffeisen Bank

PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - BCR și Raiffeisen Bank. Zilele de 25, 26 decembrie 2018 sunt zile nelucrătoare pentru agenţiile Raiffeisen Bank, cu excepţia unităţilor din centrele comerciale care au un program special. Serviciul de relaţii cu clienţii (call-center) va asigura asistenta permanenta pentru Cârduri, Raiffeisen Online, Smart Mobile, SmartTel şi Clienţi de Top.

Vezi și: PROGRAM BĂNCI CRĂCIUN - ING și BRD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel