Profesorul Oprean, ginerele lui Ceaușescu, BĂTUT cu bestialitate-update

Profesorul Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, a fost bătut cu bestialitate în curtea facultății unde predă. Doi indivizi au încercat să îl înjunghie. L-au tăiat pe față și i-au dat cu pumnii în piept. Incidentul s-a petrecut joi seară.

Profesorul Mircea Oprean a fost internat în Spitalul Municipal. Polițiștii au spus că nu a fost vorba de o tâlhărie. Pur și simplu, agresorii l-au bătut. Ecaterina Andronescu a fost cea care a anunțat Poliția de cele întâmplate la Politehnică. Informațiile au fost prezentate de Dana Grecu, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

"Am fost victima unei lucrături", a spus ginerele lui Nicolae Ceaușescu pentru Antena 3. Profesorul le-a mărturisit jurnaliștilor că după ultima emisiune la care a participat, la Antena 3, a fost amenințat și înjurat în fel și chip la telefon.

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a fost recent la emisiunea lui Mihai Gâdea, unde a spus că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu, dar a fost "un blestem". Totodată, Mircea Oprean a mai spus despre fostul președinte Traian Băsescu că era "omul securității".

"Altfel, nu avea cum să ajungă la Anvers", a spus Oprean, care a precizat că nu știe dacă avea și grad.

După declarațiile făcute la Antena 3, Traian Băsescu l-a atacat pe ginerele lui Nicolae Ceaușescu și l-a numit "propagandist voluntar, un om urât care trăieşte din minciună" afirmând că declaraţiile acestuia referitoare la o tranzacție comercială româno-americană care ar fi fost împiedicată de către el, în perioada în care era reprezentant al companiei Navrom la Anvers sunt minciuni pentru că el era reprezentantul companiei de navigație Navrom şi nu avea cum să închirieze vapoare pentru alţii, iar navele nu se angajau niciodată din străinătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel