Profesoara care a înţepat un elev cu un ac nesterilizat a suferit un accident cerebral

ac
ac

Profesoara de biologie de la o şcoală din Poiana Mare acuzată că a înţepat cu un ac nesterilizat un elev de clasa a VII-a pentru a-i lua sânge, pe care urma să îl analizeze la ora de laborator, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internată, miercuri, la un spital din Craiova.

Emilia Sârbu, directoarea Şcolii Generale nr. 2 din Poiana Mare, unde a avut loc incidentul, a declarat, joi, că profesoara de biologie Veronica Picu acuzată de părinţii unui elev de clasa a VII-a că l-ar fi înţepat în deget cu un ac nesterilizat nu a mai putut fi audiată de comisia de disciplină întrucât i s-a făcut rău, relatează Mediafax.

"Comisia a fost înfiinţată ieri (miercuri – n. r.), însă nu a mai putut să o audieze pe profesoară întrucât i s-a făcut rău la ora de biologie. Am chemat ambulanţa de la Calafat şi în drum spre spital a făcut un accident cerebral. Acum, profesoara este în concediu medical", a declarat directoarea Şcolii Generale nr. 2 din Poiana Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, a declarat că profesoara a ajuns, miercuri, în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii medicale, acuzând ameţeli şi tulburări de vedere şi echilibru.

"A ajuns la spital ieri dimineaţă (miercuri-n.r.), acuzând ameţeli, tulburări de vedere şi de echilibru. A fost văzută în Unitatea de Primiri Urgenţe de către un medic de urgenţă. În urma analizelor care i s-au făcut s-a suspectat că a suferit un accident vascular cerebral, având şi hipertensiune arterială oscilantă, diagnostic cu care a fost trimisă la Spitalul de Neurologie", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Citește și: O profesoară de biologie a înţepat un elev cu un ac nesterilizat şi ruginit – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel