EXCLUSIV  PROCURĂ pe care nu te gândești s-o verifici atunci când îți cumperi un apartament. ”Am avut surpriza să vedem că actul nu viza vânzarea”

Sunt multe aspecte la care trebuie să fii atent atunci când îți cumperi un apartament nou.

Atunci când cumperi o locuință într-un ansamblu rezidențial, atunci când semnezi antecontractul, respectiv contractul de vânzare-cumpărare la notar, de cele mai multe ori nu va veni dezvoltatorul imobiliar, ci un mandatar care îl va reprezenta.

Ce trebuie să faceți pentru a fi sigur că persoana respectivă a fost mandatată pentru respectiva vânzare? Ne-a explicat un avocat

”Persoana care cumpără un apartament, într-un ansamblu rezidențial nou, trebuie să solicite să verifice hotărârea și procura mandatarului astfel încât să fie sigură ca acestea vizează vânzarea imobilului ce face obiectul contractului.


Am avut o situație a unor clienți care nu au verificat procura dată pentru semnarea antecontractului, redactat de avocat și, în instanță, am avut surpriza să vedem că procura nu viza vânzarea. Este bine să verificați acest aspect și să cereți să verificați procura înainte de a semna antecontractul de vânzare-cumpărare, respectiv contractul de vânzare-cumpărare”, a explicat un avocat pentru DC News.

De asemenea, este bine ca, înainte de a semna actul de vânzare-cumpărare, să discutați cu un avocat pentru a putea verifica documentele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel