Primarul din Slatina, arestat în dosarul lui Darius Vâlcov, suspendat din funcție

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost suspendat din funcție la ordinul emis de prefectul județului Olt, Silviu Neacșu. 

Minel Prina este în arest la domiciliu din 14 martie. Din ordinul prefectului, el este suspendat din funcție până la încetarea măsurii arestării la domiciliu. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influență, în dosarul în care senatorul Darius Vâlcov este acuzat de trafic de influență.

Prin ordinul de prefect "se constată suspendarea de drept a mandatului primarului municipiului Slatina, Prina Minel Florin, până la încetarea măsurii arestării la domiciliu".

Instituția Prefectului Olt informează că actul administrativ în cauză a fost emis în baza Încheierii Înaltei Curte de Casație și Justiție- Secția Penală, comunicată Instituției Prefectului- Județul Olt în data de 30 martie.

Consilierii locali trebuie să delege unul dintre cei doi viceprimari ai orașului, Mihaela Stana și Cristian Bircea, să îndeplinească temporar atribuțiile conferite de lege primarului. Decizia va fi luată în 2 aprilie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel