Prima reacție a unui ministru tehnocrat demis astăzi de Cioloș

Guvern Ciolos
Guvern Ciolos

Dan Stoenescu, unul dintre cei patru miniștri tehnocrați demiși astăzi de către premierul Dacian Cioloș, a transmis în urmă cu puțin timp un mesaj pe pagina sa de socializare, precizând că a fost o onoare să fie alături de românii de pretutindeni.

Stoenescu, ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, până la anunțul de astăzi al premierului Cioloș, a ținut să-i mulțumească acestuia, într-o postare pe pagina sa de socializare, pentru încrederea acordată atunci când l-a captat în echipa "tehnocraților", dar și celor care "au pus atâta pasiune și au muncit cot la cot cu mine până la ore târzii" pentru diverse proiecte. 

De asemenea, Dan Stoenescu are un mesaj și pentru viitorul ministru care îi va succeda în funcție, Maria Ligor.

Citește și: Primele declarații de la vârful PNL, după remanierea Guvernului Cioloș

De remarcat, însă, că Alina Gorghiu, copreședinte PNL, în primele declarații oferite presei după ce premierul Cioloș a anunțat că schimbă patru miniștri, își exprima o nemulțumire în legătură cu activitatea de până acum a ministrului delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni. 

Citește și: Ponta, după remaniere: dna Prună, de la KGB, nu a plecat

"Partea de Diaspora merită o atenție mult mai mare decât până acum, pentru că avem de explicat un subiect cheie pentru societatea românească, un subiect pe care fostul ministrul cred că l-a ignorat ușor - votul prin corespondență", a afirmat, marți, Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel